Kvällen!

Idag var Kvällen med versalen K, Kvällen som skulle ge oss stor glädje, Kvällen som skulle föra oss samman till ett lag, Kvällen som skulle visa vad Kimstad GoIF kan göra på bowlingbanan och det blev Kvällen som gav oss stor glädje.

I förhand var det sagt att det var samling halv sju, halv sju var ett flertal spelare där. Dock utan sin tränarstab, detta visar hur villiga våra tränare är att komma i tid. Kvart i sju hade alla hittat rätt och trots sen ankomst så var det ingen fara på taket.
Vi delades in i lag och började bowlingen. Med lite halvt lustiga regler började vi och segrare ur matchen var lag 5.

Efter bowlingen samlades vi alla 40 personer och åt från en planka med gott upplägg på. Som topping på detta serverades det in av två fina damer. Vi åt, samtalade och hade det trevligt med ett par tacktal vid sidan om det. Maten togs bort från borden och ersattes med en varsin shot. En stund efter att dessa glas tömts så delades laget upp, vissa stannade, vissa åkte hem och andra gick till nästa ställe för att se till att kvällen levde vidare.

Tack alla som fixat med dagen, middagen och bowlingen
/Goifarn


Kommentarer
Postat av: 18.30

Tränarstaben var där 18.30 på övre plan där vi skulle träffas:)för att räkna in alla och vissa satt därnere och väntade...dom som vi trodde hade missat tiden;)

2011-03-06 @ 11:33:19
Postat av: Goifarn

Tack för förtydligandet :)

2011-03-06 @ 19:33:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0