Serietvåa

Det spelades två matcher under helgen, störst fokus av dom hade A-lagets borta mot Rimforsa. Det var en jämna tillställning fram mot slutet men en hörna resulterade i ett Rimforsamål och efter det flyttades kimstadpositionerna på planen upp och då rann det iväg till 4-1 till hemmalagets favör. B-laget spelade i måndags mot Simonstorp. Där det blev en seger med 3-2 som tog oss bort från jumboplatsen.

Träning som vanligt under tisdagen, det var lite klent på manskapet men istället var det bra fart.


Under söndagen hade vi även den årliga Kimstadcupen där ett 50-tal lag anmält sig och där herrlaget tog ansvaret som domarkår och parkeringsvakter.


Nu laddar vi åter om på nytt för att ta tillbaka vår förstaplats.


Ha det bra!/Goifarn

Serieledning

Fredagens bortamatch visade sig, som väntat, vara en tuff uppgift, men vi lyckades vinna med en klassisk 0-1 seger tack vare Jocke Anderssons mål i den första halvleken. Där med tog vi över 1a platsen i serien.

Tisdagens match var även den tuff. I första halvlek var vi mycket bleka och svåra att känna igen. Men efter halvtidssnacket klev ett helt nytt lag in på planen, nämligen serieledarna, och vi gjorde kanske vår bästa halvlek för säsongen. Starkt! Matchen vanns med 3-1 efter att vi pangat in 3 snabba mål i den andra halvlekens början. Där med gör vi det inte allt för lätt för lagen som jagar oss i tabellen att hänga på.


Nu njuter vi några dagar. Men till fredagens batalj möter vi ett lag som inte kommer att ge sig i första taget, nämligen Rimforsa. Men först var det att njuta, För vi är serieledare!!!

/Goifarn
Matchfokus

Sommarens träningar har fortsatt som vanligt men nu läggs en ytterligare växel i för att komma i form inför söndagens viktiga bortamatch mot FC Syrianska. Träningarna, både igår och i tisdags, bestod av en del jobbig löpning som sedan byttes till spelövningar. Efter gårdagens träning hade vi ett litet möte om hur vi ska strukturera upp träningar och matchförberedelser inför framtiden för att få ut maximal effekt av taktik m.m.

Bloggen har, som ni kanske märkt stått i princip helt still under sommaren men nu kommer vi snart att fortsätta som skriva som vi gjorde under vårterminen.

Nu går vi för serieavancemang Kimstad!


/Goiran


RSS 2.0