Gräs!

Idag fick vi gå ut på Krokhagens soliga, vackra och alldeles underbara matta. Där bjöds det på 2.5an till en början, som sedan bytte till stationsövningar, en med teknikcirkeln, och den andra med lite anfallsträning. Efter det blev det Stefans kam och träningen slutade sedan med match där de gula vann.

Två nya matcher som kommer till helgen, men var inte oroliga för er som vet att Allsvenska premiären närmar sig, ingen av vår matcher krockar med IFKs premiär mot Mackrillarna på Nya Parken.
/Goifarn

Slutresultat

I helgens matcher får vi ge oss själva godkänt. På lördagen spelade vi mot Klockartorpet och fick med oss 1-1 i ett halvblåsigt Skärblacka.
Under söndagen spelades en cup-match och vi tog med oss en 5-2 vinst från Skenninge och är där med vidare för nästa omgång i Östgötacupen.


I landslagsmatcherna blev det 1-1 i nordiska derbyt, Englands mittfältsfråga besvarades med Lampard-Parker-Wilshere, något oväntat men det gav en 2-0 seger borta i Cardiff. Även Spanien fick en vinst med sig och befäste där med tabelledningen i sin grupp.

Nya tag nästa vecka!
 
/Goifarn

Nu börjar allvaret!

På söndag börjar allvaret med cupmatch borta mot Skenninge, äntligen! Bortsett från skador på Pata, Hannes, Danne H och Jonas, Jocke och Rikard jobb och Engman dop, så är alla tillgängliga för både lör och söndagsmatchen. Ska bli väldigt intressant att se de nya lirarna i Kimstadtröjan: Jonte E och Robin i backlinjen, Tobbe E på mitten och Fredda P och Tommy där framme. Från förra årets startelva så har vi Andreas i målet, Vånge o Fredrik B i försvaret, Sama och Sebbe på mitten och Ogge där framme. Matte P och Hjelte finns även med i truppen och 2 spelare tillkommer efter lördagens match mot Klockaretorpet. Uppgifter hämtade från Peter och Fredrik med ev ändringar...

I torsdags samlades 24 lirare på en ojämn och lerig grusplan på krokhagen, Robin vann 2,5 km löpningen för 4:e gången! Carling sänkte sig rejält från förra gången, men det kan bero på att han sprang innanför konerna istället för utanför:) tränarna får bli tydligare nästa gång;). Jonte E, Sama och Tommy var där och hejjade men deltog inte, Tommys ljumskar spökade, Sama körde i gymmet pga halsont och Jonte var febrig efter en bilfärd med brorsan Tobbe som hade en väldigt dålig mage som orsakade jontes hälsa, eftersom han satt med nervevad ruta från Sälen till Kimstad..haha..

Under April kommer spelarpresentationerna att uppdateras på bloggen!!

Mot Skenninge!!

//Någon


Träning inför helgens matcher

Efter våran 2,5a blev det spelövning för hela slanten, 5-5 med två döda avslut och sedan skifta femma, detta byttes sedan till passningsövning och avslutningsvis blev det match på helplan.

Samtliga närvarnade spelare knep 3 poäng idag och i helgen väntar två matcher.


Toppstriden ser alltså fortfarande ut så här:

·  Hjelte

·  Tobbe E 

·  Valle

·  Ogge 

·  Fredrik B 

·  Martin

·  Rikard 

·  Jonte E & Vånge 

·  Peter

·  Stefan E 


I helgen väntar även landslagsmatcher, ska Sverige slå Moldavien? ska Bolivia knipa en vinst i kalla Finland? Vilka ska vinna det nordiska prestigemötet mellan Norge och Danmark? Och hur ska Englands eviga mittfältsfråga besvaras, blir det Lampard, blir det Wilshere eller blir det de båda som får förtroendet av Mr Fabio Capello? Svaren får vi i helgen!


 

/Goifarn


Här kommer poängtävlingens topp 20

 1. Hjelte 78p
 2. Tobbe E 75
 3. Valle 74
 4. Ogge 68
 5. Fredrik B 63
 6. Martin 62
 7. Rikard 59
 8. Jonte E & Vånge 57
 9. Peter 56
 10. Stefan E 55
 11. Gunnar 52
 12. Fidde 50
 13. Jonas 49
 14. Robin 48
 15. Babbo 42
 16. Kim B 41
 17. Punkarn & Jocke A 39
 18. Mika 38
 19. Andreas P & Tobbe H & Jonte L 37
 20. Matte 35

 

 

 


Träning, ej match

Idag blev det träning på Krokhagen. Startar nu med den nya tiden 18:15, vi började med den klassiska 2,5 kilometern. Detta följdes upp av match, 4-4 och efter två döda avslut växlade det till 5-5 och sedan växla igen. Sedan blev det passningsövning med en i mitten som sprang och mötte passningar. Efter detta blev det tillslut en avslutande match som den föregående under 8 minuter. Idag erövrade alla närvarande spelare 3 poäng till poängligan.Lite uppdatering från helgens ligaspel i de större ligorna i Europa.

 

I Spanien verkar det som att Real har vaknat lite och kanske orkar de knapra in någon poäng om Barcelona skulle få problem borta mot Villareal.

I Italien börjar Milan tappa sitt lilla försprång till Inter och det kan bli en helt avgörande match lagen emellan nästa omgång.

I England tappade Arsenal poäng i toppen, medan United vann med efter att fått en man utvisad sista 15 minuterna men Barbatov gjort ett sent mål och frälste laget och etablerade samtidigt lite i skytteligan. Chelsea vann mot City efter dubbla mål signerade från Brasilien./Goifarn


Matcher

Båda helgens match är inställda pga. nederbörden som drabbat vår by Kimstad. Lördagens match är framflyttad till Tisdag och söndagens match är tillsvidare oviss.

Champions League kvartsfinalerna lottade, intressanta möten.


Barcelona - Shakhtar Donetsk

Real Madrid - Tottenham


Och på den andra sidan:

Manchester United - Chelsea

Schalke 04 - InterUppbäddat för dramatik!/Goifarn


St Patrick's day

Torsdagen bjöd till största del på träning med boll, samma övning som i tisdag, två lag håller i bollen medan ett tredje jagar men idag byttes matchspelet ut mot minimatcher i straffområdet på ett mål. Vi hann även med den kommande klassiska 2.5 km sträckan på tid. I helgen väntar som många vet match, samtliga på Krokhagen./Goifarn

En jobbig tisdag

Träningen började med att samtliga skulle löpa 2,5 km under 13 minuter. Sedan körde vi spelövningar, ena match och den andra där två lag ska hålla i bollen mot ett tredje som jagar. Efter det var det dags för ännu en ny löpövning, 4 i vardera lagen, springa en 60-meterssträcka, tillbaka och låta nästa springa sedan upprepa detta två gånger vardera, alltså tre löpningar. Hårt jobb men bra kämpat av samtliga!

Nu har Hjelte blivit av med sitt ensamma majestät och delar nu poängligan med Tobbe E.

Matcher mot Norrköpings FF och Simonstorp i helgen på Krokhagen.
/Goifarn

Helg-matcher

I fredags var det match på södra konstgräset mot Vånga. Denna match slutade 2-2 efter upphämtning från 0-2, starkt att kunna vända så. Målskyttar var Danne och Kim B. Och så var det också match under söndagskvällen mot ett ungt Krokek. Första halvlek slutade mållöst men i den andra tog Krokek över taktpinnnen och fick in tre bollar bakom Stefan. Lite sämre presterat i den andra matchen men vi ska komma tillbaka och ser fram emot nästa helg.

Ett tag sedan poängligan meddelades så den kommer nu.

1a Hjälte 69 p
2a Tobbe E 68 p
3a Valle 67 p
4a Ogge 61 p
5a Fredrik B och Martin 56 p
6a Rickard och Vånge 54 p
7a Jonte E 52 p

Träning 18:00 på Krokhagen nu på tisdag och torsdag!/Goifarn

Dag innan match

Dagens träning var som bekant på vårat/våran grus/lera. Vi började med allsvenskan där det var 1 mot 1. Sedan övergicks det till försvar och anfallsträning och lite match, 5-5.

Imorgon, fredag är det ny match och då ställs vi mot Vånga IF på södra konstgräset bredvid parken. Matchstart 19:30

På söndag är det även då match, mot Krokek. Denna match startar 17:00 och spelas i Skärblacka.


/Goifarn


Tisdag-Grus

Första tisdagsträningen på grus var igår och vi var 18 spelare som hunnit återhämta sig från lördagens festande.
Träningen började med intervall som sedan blev till kvadraten. Efter det var det pass-mottagnings övning, detta följdes upp med match. 5-5 respektive 4-4 där det blåa laget var det starkaste och vann på sudden death. Avslutningsvis blev det intervall, nu måste vi börja närma oss säsongsform?

Gårdagens kväll spenderades framför tvn som visade FC Barcelona VS Arsenal FC där Barcelona vann och gick tillsammans med Sjachtar vidare till kvarten, Grattis!

/Goifarn


Kvällen!

Idag var Kvällen med versalen K, Kvällen som skulle ge oss stor glädje, Kvällen som skulle föra oss samman till ett lag, Kvällen som skulle visa vad Kimstad GoIF kan göra på bowlingbanan och det blev Kvällen som gav oss stor glädje.

I förhand var det sagt att det var samling halv sju, halv sju var ett flertal spelare där. Dock utan sin tränarstab, detta visar hur villiga våra tränare är att komma i tid. Kvart i sju hade alla hittat rätt och trots sen ankomst så var det ingen fara på taket.
Vi delades in i lag och började bowlingen. Med lite halvt lustiga regler började vi och segrare ur matchen var lag 5.

Efter bowlingen samlades vi alla 40 personer och åt från en planka med gott upplägg på. Som topping på detta serverades det in av två fina damer. Vi åt, samtalade och hade det trevligt med ett par tacktal vid sidan om det. Maten togs bort från borden och ersattes med en varsin shot. En stund efter att dessa glas tömts så delades laget upp, vissa stannade, vissa åkte hem och andra gick till nästa ställe för att se till att kvällen levde vidare.

Tack alla som fixat med dagen, middagen och bowlingen
/Goifarn


Matchen!

Idag var Matchen, Matchen med stort M, Matchen som var startskottet på den nya säsongen, Matchen som slutade 3-3 och Matchen som gav alla spelare och ledare ny energi för att fortsätta göra sitt arbete för klubben

Båda lagen ställde upp i en 4-3-3 uppställning. Första halvlek styrdes av det blåa laget som fick välförtjänt med sig en 2-0 ledning till pausvilan. Men det röda laget kom in i den andra halvleken med ny och stark energi och spelade som ett lag. Andra halvlek var mer sevänlig än den första och slutade 3-1 till röda och gav slutresultatet 3-3. Jag tror att vi alla var nöjda med det resultatet och tack alla ni 7000 som stöttade klubben lite mer än resterande åskådare genom att köpa de extra dyra biljetterna på VM-läktaren.

Tack för en trevlig dag killar!
/Goifarn


Lagen på Nya Parken!

Kimstad VIT      tlav6cqm0apdex8mc0cp          Kimstad RÖD

Stefan                                        Andreas

Mika                                           Martin

Vånge                                         Engman                                           

Jonte E                                       Pata

Robin                                          Kim B

Palla                                           Valle

Sama                                          Jonas L

Tobbe E                                      Sebbe

Babbo                                         Gunnar

Hannes                                        Ogge

Matte                                         Tobbe HJ

Fidde                                          Fredda P

Rikard                                         Hjelte

Simon                                         Jonte L

Kim A                                         Fredrik B

                                                 Punkarn

Ledare: Peter, Ardell                     Ledare: Fredrik B, Leifa, Stefan

Domare: Johannes Eriksson

Saknas: Tommy Lj, Jocke A (jobb) Danne H (skada)

                                        

                                              


Kimstad-Grus

Så var det då dags för säsongens första träningspass på Krokhagen. Den bestod av intervallöpning, allsvenskan, match på 1 mål och avslutningsvis skottövning. Tyvärr var inte grusplanen i bästa skick men vi fick göra det bästa av situationen och spela på, bara att få vara ute istället för i Kimstadskolans "badmintonplan" var värt en hel del. 

På lördag är det dags för spel på parken, glöm inte det! Samling 10:15 vid Parken, glöm inte det!

Vid intresse för biljetter till matchen på Nya Parken hänvisar vi till ticnet.se
/Goifarn

 


Invasion

Idag var vi 26 spelare som invaderade Skärblacka Sporthall. Där spelades det match under hela träningstiden, och som vanligt med tre lag. Efter en lite småtaskig inledning av det blåa laget återhämtade de sig starkt och vann turneringen där poängställningen slutade 12, 10 och 9 p till de blå.


Stormatch idag i England. Manchester United gästar Stamford Bridge och Chelsea FC. För att väcka lite liv i ligan så måste Chelsea ta hem full pott idag, vilket jag vet att dom också gjorde eftersom att inlägget kommer något sent på kvällen.


I Italien var det istället stormatch igår. Milan AC VS Napoli. Matchens mål var alla snygga och bara att gratulera Zlatan som närmar sig en titel med sitt nya lag Milan. Men det gäller att se upp, Inter tar in på grannklubben och kanske kommer ligan att avgöras när de möter varandra på San Siro senare på säsongen.


En snabb titt på vår egen poängställning:

Hjälte 57 p

Tobbe E 56 p 

Valle 54

Ogge 49 p

Martin 47 p

Rickard 45 p

Fredrik B 44 p

Vånge 42 p

Jonte E och Stefan 40 p
/Goifarn


RSS 2.0