1/10 - 2011

Supporterbussen väntade på Kimstads följeslagare på pizzerian 13.30, det var en taggad publik som längtade efter en borta-match i Åtvid. Varför? Jo den är direkt avgörande om kimstrads herrlag ska ta sig upp i fyran efter en strålande säsong.

10 minuter före match var bussen framme och Kimstadsborna invaderade Kopparvallens k-märkta läktare.

Domaren blåste igång den första halvleken, Kimstad drog upp matchen med en gång. Det syntes att vi var redo för att ta klivet upp, och målet kom. 0-1 kommer tidigt, ca 10 minuter in i halvleken.  Det här målet var inget undantag för vi gör 0-2 och 0-3 kort efter, även 4an under samma halvlek. Ett mentalt svagt Åtvidaberg Södra försöker gå till attack men det straffar sig. Åtvid tvingas till ett målvaktsbyte efter skada och vi har där efter ett ännu större spelövertag. Vi vinner matchen med 0-8. Glädjeyran tar över på planen och champagnen får äntligen spruta. Var gårdagens match årets bästa? Åtminstone en av dem, men det var verkligen den viktigaste segern, och den skönaste! Men dagen tog inte slut där.

Bara några få timmar senare samlades hela laget för att fira säsongens framgångar. God mat, underbara tal och givetvis mycket dricka var det som stod på kvällen schema. Alla var trevliga, bjöd på sig själva och gjorde sitt bästa för att kvällen skulle bli ihågkommen som en underbar kväll. Jag vill givetvis tacka alla som fixade med kvällen, och ni vet vilka ni är.Vill även tacka ledarstaben som tillsammans med Lasse och Kingen (om vi inte ska räkna in er som det) gjort säsongen (på planen) som något minnesvärt för alla med ett Kimstadhjärta.