Alla till Kopparvallen!!

På lördag kl.16.10 vet vi svaret om Kimstad jublar åt en plats i FYRAN, eller om det blir en sorgens dag.

Efter derbysegern senast där man visade upp en härlig inställning så tändes hoppet ännu mer när resultatet från HBK-Kff matchen anlände till krokhagen kvarten efter sjungandet i omkl rummet. Helt plötsligt fick vi avgörandet i egna händer!!

Om vi återgår till derbymatchen så var det en nervös och jämn första halvlek där det mest bjöds på lägen åt båda hållen pga snabba omställningar, där Vånga lyckades få in 0-1 på just en snabb omställning precis innan paus. I andra täppte Kimstad igen rejält och bjöd inte Vånga på någon farlighet och nu började vi få fart på spelet och offensiven, några justeringar gjorde att vi fick igång kantspelet och skapade chanser därifrån. Kvitteringen kom efter ett fint samarbete mellan Sama, Matte och till slut Tobbe som bestämde sig för att avfyra sina bössa utanför straffområdet, och vilken fullträff det blev, otagbart för målvakten! Segermålet var även det ett spelmål som började i backlinjen där bollen letade sig ut till Fredda på högerkanten som slog ett inlägg till Jonte E som karatesparkade in bollen mot mål och där mötte Hannes upp och petade in bollen! snyggt, skönt och väldigt viktigt! sista kvarten blev nervös men Vånga var förvånansvärt bleka, Vånga tappade när Mobäck fick lämna plan pga skada efter en timmas spel.

Nu laddar vi för serieseger på lördag!

Ryktena säger att supporterbussar kommer att rulla från Kimstad till kopparvallen..Kul!

Ogge och Hannes saknas, annars är alla tillgängliga!!

Come on!

//Någon

Ska det bli derbyseger igen!!?

Imorgon har Kimstad chansen att vinna fjärde och sista derbyt, än så länge 3 vinster och 10-5 i målskillnad!!
Vore fint att visa att vi i Kimstad är storebror i området även detta år:) En seger är ju också ett måste om vi ska ha en fortsatt chans på serieseger, just nu 2 mål bättre än KFF.

Kom igen nu!!!!!!

Enligt rapporter saknas egentligen bara Ogge och Peter från de senaste omgångarna i truppen

Nu gäller det att få stopp på Mobäck!! som nätade i senaste matchen, han håller än den gamle;)

Hoppas på publikfest, sol, rolig fotboll och seger!!

Snart dags att gå igenom och analysera tabellen som tippades i våras!!
Fick utstå mycket kritik för mitt tippande, med bla FFK på plats 7-9...som i nuläget ligger 9:a!!!!
Örtomta och Kisa tippades i botten och Kimstad och KFF i toppen!!
Inte så j-vla illa ändå :)

//Någon

Örtomta borta

Efter derbysegern mot Blacka 4-0(4-1 enligt domaren) så fortsatte segertåget helgen efter borta mot Tallboda 3-1 efter en stark vändning, en match där Kimstad saknade flera spelare från höstens startelva pga sjukdomar och avstängningar!
Ett stort tack till hemmastarka Rimforsa som besegrade Kurdiska med 2-0, som gör att vi har allt i egna händer.

Imorgon lördag kommer F. Bergdahl tillbaka efter två matchers frånvaro, Tommy och Tobbe E är tillbaka efter avstängning och Hannes är åter med i truppen efter sjukdom. Tyvärr så skadade Ogge foten senast och kan inte medverka och Matte är avstängd. Örtomta vann i våras med 2-1 så på lördag är det revansch som gäller! Om Örtomta vinner så säkrar dom nytt kontrakt och vinner Kimstad så ökar möjligheterna ännu mer för serieseger!

Detta har hänt senaste månaden:

Tobbe E och Tommy tog hem par-KM i golf överlägset på 41 slag ( 9 hål )
Vånge tyckte det var JÄTTEROLIGT med GOLF
Fredda P spelade med icke hållbara klubbor
Danne Hägglöf och Robin var bäst klädda
Kim Bäcklund klart fullast

Våran egna Brasse firades ordentligt på lördagskvällen med allt från Brassefrågesport till frisparkar i mörkret:)
Där det senare på kvällen sjöngs en hel del om vårat härliga Kimstad Goif
Kul var det och tack Carling för Mat och Dryck!

Nu laddar vi alla för ännu en spännande omgång!
Månadens citat: Gott om tiiiiiid!!

//Någon

Derbydags igen!

Äntligen dags för Derby igen! Efter två lyckade helger med 2 segrar för A-laget och likaså för B-laget och med en sammanlagd målskillnad på 21-9 :) är ett tecken på att Kimstad fått igång målskyttet rejält efter en målfattig vår för både A och B, SKÖNT!

Träningsnärvaron är starkt bidragande till denna form vi är i nu, där vi i snitt är ca 20-22 spelare!

Efter en stark vändning i lördags mot HBK med en man mindre i 70 minuter så är vi fortfarande med och slåss i toppen med Kurdiska och Blacka mfl. 4-3 blev det i lördags och det resultatet känner nog det flesta till i SIF, där vi vände 0-3 till  just 4-3, tror inte på samma matchbild imorgon utan en hård och tuff kamp i 90 minuter. Synd att blacka tappade ledningen mot Kurdiska senast efter en oerhört onödig utvisning som ev förstörde Blackas chanser att ta ifatt, sista chansen imorgon!
Kimstad kommer till spel utan Jocke avstängd, Hannes skadad, F. Bergdahl bortrest och Sebbe. SIF saknar Fridström efter sitt röda mot KFF och enligt rykten även Robin W avstängd? Nu hoppas vi på en trevlig, solig och spännande derbymatch imorgon kl 12.00, må bästa lag vinna!

Skulle vara riktigt skönt om FFK kunde ta 3 poäng mot KFF oxå. Lycka till Steffe o co.

Kimstads herrtrupp har imorgon lite trevligheter att se fram emot efter matchen där par-KM i golf avgörs 14.30-18 sedan ska vi fira våran egna lille(stora) Brasse som fyllt 40 år. En heldag med sköna gänget:)

//Någon

RSS 2.0