Två välbehövliga träningar

Två träningar denna vecka samt ett litet möte där vi diskuterade lite inför säsongen. Personligen tycker jag det är extremt skönt att komma igång på riktigt då jag i veckan känt hur extremt otränad jag är. Armhävningar har aldrig varit min starka sida men att det skulle vara så illa som det visat sig i veckan trodde jag aldrig. Kan knappt lyfta armarna idag kan jag meddela. Mötet var riktigt intressant och det känns väldigt seriös med det nya upplägget och den nya tränarstaben.

Träningen imorgon lördag har även blivit inställd på grund av isbana i Lindö och med tanke på att den var lagd samtidigt som Liverpool-MUFC i FA.cupen så var det en bra vald dag för vädergudarna att frysa på om man nu skulle välja något pass att ställa in.

Det var väl allt, ska nu återgå till mitt FM-spelande och så måste jag uppmuntra er alla att ge er ut och löpa i helgen nu när träningen är inställd. Träning tisdag, torsdag och lördag.

Cheers

Jalkemo

Östgötacupen

Som rubriken lyder så har lottningen till första omgången av Östgötacupen gjorts. Kimstad kommer att ställas mot division sex laget Lotorp och ska jag vara ärlig vet jag inte mycket om dem.

Enligt rapporter har det även lämnats förslag till nästa säsongs seriesammansättningen och lyckligtvis ser vi ut att hamna i stadsserien (Östra). Serien ser just nu ut på följande vis.

Azech
Chile Unido
Dagsberg
Eneby
Grebo
Hagahöjden
Kimstad
Linghem
Norrk.Bosna
Svärtinge
Syrianska
Åby


En intressant serie känns det som och det känns verkligen inte som någon omöjlig uppgift att lyckas etablera sig under första säsongen.

Vill även passa på att tacka Skärblackas fotograf Jonny Larsson som verkar ha en förkärlek till att fotografera mig i diverse situationer och sedan lägga upp på deras hemsida. I somras var det ett foto när jag låg skadad och nu efter Billerud Cup är det ett inzoomat foto när vi förlorar mot Blacka under semifinalen i mighty Billerud Cup. Men känner han att han får någon sorts upprättelse i och med dessa bilder så bjuder jag på det till Skärblackas sportchef.

Träning om någon timme, be there.

Jalkemo

Mycket har hänt sen senast

Återigen beklagar jag inaktiviteten som just nu råder här på bloggen. Har jobbat (tro det eller ej) mycket senaste tiden och har prioriterat annat. Sen senaste inlägget har mycket hänt och den största nyheten är givetvis att Kimstad har fått en ny huvudtränare inför säsongen 2012. Vår nytillsatta tränare heter Kim Hellberg och är känd som IFK Norrköpings egne Stefan Hellbergs son. Kim är endast 23 år gammal och har tidigare spelat i Kuddby, Dagsberg och även Ringarum om jag inte är helt fel ute. Kim har tidigare tränat IFKs P96er så detta är hans första senioruppdrag som tränare. Peter och Bergdahl kommer i och med detta agera som assisterande tränare under säsongen.

Kim har nu haft ansvaret under tre träningar och jag kan bara prata för mig själv när jag säger att jag fått ett mycket positivt intryck. Det känns väldigt seriöst och det finns en tanke med det vi gör. Dock kan man om man kollar på Kims Facebook-sida bekräfta att han håller på Chelsea och har Frank Lampard samt guds bästa barn John Terry som favoritspelare, något som får mig att ifrågasätta hans omdöme.

Under detta uppehåll har vi även blivit tilldelade en konsgrästid på isbanan i Lindö på den mindre attraktiva Premier League-tiden 15:30-17. Trots att det var is och stenhårt på stora delar på planen så kändes det extremt skönt att komma igång på riktigt. Vi körde passningsövningar, 1 Vs 1, hålla boll spel samt lite vanligt spel. Nivån på spelet påverkades givetvis av underlaget men det var bra inställning överlag och nivån var helt okej.

Träning nu tisdag, torsdag samt lördag i veckan

Cheers

Jalkemo

Inaktiviteten flödar

Som ni säkert märkt passerar jag snart Blackabloggen när det gäller inaktivitet. Jobbade kväll hela förra veckan och kunde inte närvara på träningarna sen spenderade jag helgen i England där vi lyckades besegra Man City inför ett (tro det eller ej) fullsatt Eastlands.

Förra veckan kördes två träningar och jag har bara fått info från en av dem. Newcastle lyckades vinna den träningen där de besegrade Tottenham och Blackburn. Frippen hade stor show och gjorde fem mål, glädjande besked kom även att Andreas kommer spela nästa säsong.

I torsdags var det även träning i teknikhallen men har inte fått någon info därifrån.

Igår var det återigen träning och där blev det en jämn historia mellan QPR och Swansea. W.B.A hade ingen rolig dag och lyckades faktiskt inte vinna någon match. Efter att Swansea tappat lite onödiga poäng i slutet så avgjordes allt där QPR var tvungna att vinna med 3 mål för att passera Swansea i toppen. Just 3 mål lyckades QPR vinna med och tillslut vann man dagens träning pga att man släppt in ett mål mindre än Swansea.

Segerligan

Martin 4
Boda 4
Tobbe.E 4
Rikard 4
Fabbe 4
Fidde 3
Frippen 3
Tommy 3
Hannes 2
Peter 2
Kim B 2
Matte 2
Chrille S 2
Johan 2
Wieselgren 2
Valle 2
Vånge 1
Hjärtis 1
Sebbe 1
Punkarn 1
Hjelte 1
Engman 1
Gusten 1
Kim A 1
Jocke A (blacka) 1
Danne 1
Babbo 1

RSS 2.0