Kimstad-Skarphagen 0-1 (0-0)

Torsk i årets första träningsmatch mot division fem laget Skarphagen. Det bjöds på strålande sol när det nya spelssystemet invigdes i säsongens första träningsmatch. Vi startade med följande lag från vänster. 4-2-3-1: Andreas, Ogge, Boda, Danne, Storma, Fabbe, Bergdahl, Fredda, Tobbe.E, Wieselgren, Frippen.

Matchen var ingen höjdare och det var tydligt att vi bara gjort ett pass på en spelbar plan. Stundtals bjöd det på fina kombinationer och fina anfall men avsaknaden av farliga chanser lös med sin frånvaro. Efter 30 minuter fick jag ett knä på låret och åkte på en lårkaka så jag såg inte mycket mer av matchen så lite svårt att göra en rättvis analys. Båda lagen missade varsin straff och någon gång i andra halvlek gjorde Skarphagen matchens enda mål.

Det byttes mycket i paus och de som kom in var Tommy, Kim.B, Vånge, Martin, Hjelte, Hannes & Jocke. (kan ha glömt någon).

Ingen vidare rolig första match som sagt men förhoppningsvis kommer det bli ljusår bättre när vi får möjlighet att träna på riktig plan som vi ska göra nu i veckan. På lördag väntar Sonstorp på Krokhagen och på söndag spelar B-laget.

Jalkemo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0