Ljungsbro away

Match på Ryds konstgräs som är ungefär lika dåligt som Sydvallen en lördag klockan 4 kändes inte allt för roligt. Vi kom till matchen med en vinst och en förlust i bagaget och det var idag spelet skulle börja sitta på riktigt var det tänkt. Att det fortfarande finns otroligt mycket att jobba på fram tills seriepremiären om ca fem veckor stod klart efter 90 minuters fotboll där vi under stora delar blivit totalt överkörda.

1-4 mot ett division fem motstånd är inte godkänt någonstans och än värre är att siffrorna nästan är smickrande om man ser på matchbilden. Vi spelade okej första 15 men när de gör 1-0 faller vi ihop totalt, vi lyckas inte hålla i bollen för fem öre, det är gnäll och extremt mycket felpass. Det står 2-0 i paus och det är inte orättvist på något sätt. Hårtorken åker fram i paus och målet är att visa inställning och hitta tillbaka till vårt ursprungliga spel som lyst med sin frånvaro under första halvleken.

Andra halvlek är bättre men den är fan inte bra. Vi börjar helt okej men luften går ut ganska omgående när vi släpper in 3-0 efter att ha tappat boll i en omställning. Vi gör sedan 3-1 i mitten av första halvlek men nästan omgående så kommer ytterligare ett baklängesmål.

Har försökt analysera matchen sedan igår kväll men lyckas verkligen inte sätta fingret på vad som är fel. Vi blir överkörda på mitten, vi har svårt att hitta våra forwards både när de möter eller går i djupet. Det är slarv i defensiven i uppspelsfaserna och tre av målen beror på omställningar efter felpass när vi ska ställa om. Snacket på planen är också under all kritik. Nu måste vi rannsaka oss själva och träna hårt som fan i veckan då FFK väntar på söndag. Det är enbart två veckor kvar till Östgötacupmatchen mot Lotorp och om vi ska lyckas ta oss vidare där måste spelet förbättras markant.

Laget såg ut på följande vis, 4-2-3-1 från höger: Andreas, Ogge, Vånge, Boda, Storma, Fabbe, Matte, Frippen, Tobbe, , Hannes, Danne. Bänk: Jocke, Bernta, Fidde.

Träning måndag, tisdag & torsdag nu. Se till att ha bra närvaro under veckan då det verkligen behövs med tanke på hur spelet sett ut.

Jalkemo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0