Hemma-Premiären

Vårt Kimstad tog emot FC Syrianska under fredagskvällen. Efter en halvlek spelad stod det 2-0 till hemmalaget, målen stod Matte och Fredda för, första målet fint framspelad av Ogge liksom det andra som kom efter en utspark av vår målvakt Andreas.
Andra halvlek började med att Syrianska tog över spelet mer och mer men var fortsatt ineffektivt vilket ledde till att ställningen mot slutet var densamma som i halvleksvilan. Andreas bjöd inte enbart på en assist utan även ett par delikata räddningar som höll resultatet nere på noll, dock till minut 89 då gästerna fick en straff som kyligt slogs in, 2-1. Vilket även blev slutresultatet, ett ineffektivt lag kunde inte slå ett Kimstad som har en bit kvar till sin högstanivå, vilket bara är en styrka.
Vi vinner mot topplag utan att vara 100% i spelet, men det kommer, det kommer.

Bra kämpat Kimstad och tack till publikstödet, som givetvis är välkommna till cupmatchen på tisdag.