Läger Igelfors

Dag 1 började med en samling på Krokhagen IP där vi fick en varsin fotboll att "vaka" över. Biltåget styrde sedan i riktning mot Finspång. När vi kom fram stod det träning på programmet som varade ca 1 timme och 45 minuter. Där utförde vi teknikringen som bytte till passningar, vi nötte lite på uppspel samt försvar och avslutade med lite skott på mål.

Sedan åkte vi ner till Hotell-Kanatarell för att äta och se rummen. På matmenyn var det farmors klassiska köttbullar och makaroner och vi blev mätta och belåtna och åkte lite senare upp mot träningsplanen igen för att spela internmatchen. Peter, som har varit sjuk i veckan kom för att se lägrets höjdpunkt och såg förhållandevis riktigt nöjd ut där han satt i lä mot en vägg och solade samtidigt som det var "fotbollsunderhållning på Peters villkor". Matchen slutade 4-0 till Rött lag och matchens kamp vanns av Babbo mot Andreas som dagens burväktare.

Efter matchen var det återigen mat där Igelforsfisken med potatismos hamnade på tallriken. Någon timme senare var det "lagunderhållning på Peters villkor" då vi spelade På Spåret med en del enkla frågor och så klart även motsatsen. Senare blev det en pokerturnering och filmen Offside som visades på duken och några timmar senare sov hela huset, "på våra villkor".

Vi vaknade upp till en strålande sol efter en lugn natt. Klockan 08:00 serverades frukostbuffé. Lite senare var rummen städade och Kimstad GoIFs herrlag på väg mot nästa match. Ett slitet lag efter gårdagen steg ut på en ny plan och ny jaktmark för att marschera ut som vinnare vilket vi också gjorde med två 2-0. Ett mål av vardera lagen som fick spela en varsin halvlek, dvs. 1-0 i halvlek. Vi åkte sedan ner igen mot boet för en sista måltid för att sedan åka hem och vila våra slitna kroppar för att stå redo på tisdag med ny energi och utvilade ben.


Vi måste så klart tacka alla ledare som ställt upp för att det här ska ha varit möjligt.

Detta läger var som ett läger ska vara, med träning, match, halvdålig mat och ett slitet boende, TACK

/Goifarn

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0