Inför Billerud Cup Del II

Då var det alltså mindre än 24 timmar till Billerud Cup drar igång och här kommer ett lite mer Kimstadinriktat inlägg inför cupen. Kimstad ställer alltså upp med två lag och inledningsvis kommer jag skriva om laget som spelar på morgonen. Man ställer upp med följande lag:

Kimstad GoIF lag 1 SAMLING 08.30

Lindvall (målvakt)
Vånge
Hjelte
Martin
Kim.B
Jocke.A
Kim.A
Rickard
Fidde
Engman

Tränare: Bergdahl & Punkarn

Lag ett är en väldig blandning mellan rutinerade och orutinerade spelare. Vånge, Lindvall och Engman drar upp snittåldern rejält medan resterande spelare inte är i närheten av trions ålder. Vånge, Engman, Martin samt Kim Bäcklund kommer förmodligen agera försvarare och det ska bli intressant att se hur bra Lindvall kan prestera i målet. Offensivt har man Jocke Andersson som är en mycket giftig spelare som tyvärr inte har kunnat träna nu på slutet smat Fidde som även han deltog i ICA-cupen. Rickard är lite av en futsalspecialist och har imponerat stort på träningarna med sitt respektlösa och hårda spel. Enligt rapporter ställer både Skärblacka och Loddby upp med sina "sämre" lag i denna gruppen så Kimstad ska ha goda möjligheter att gå vidare. Vånga samt Linghem får ses som favoriter i grupp ett men efter dem känns det knallhårt om de återstående två platserna till slutspelet.

Spelschema för Kimstad lag 1

Kimstad-Vingen 09:15
Skärblacka-Kimstad 09:45
Linghem-Kimstad 10:30
Kimstad-Vånga 11:15
Loddby-Kimstad 12:00

Kimstad GoIF lag 2 SAMLING 12:30

J.Ekeroth (målvakt?)
Boda
T.Ekeroth
Fabbe
Babbo
Tommy
Matte
Hägglöf
Hjärtis

Tränare: Peter och Fredda

Kimstads lag två har på pappret kommit i den svåraste gruppen då Blacka och Loddby valt att placera sina bästa bästa lag där men enligt mig ska man trots detta ta sig vidare. Reijmyre och Norsholm ska bara besegras och sen står de första fyra platserna mellan Kimstad, Loddby, Blacka och FFK. Laget är ganska likt det man ställde upp med i ICA-Cupen, Hjärtis går in, Jocke och Gusten ut samt att Jonte ersätter Andreas som är sjuk i målet. Målet inför turneringen är givetvis att vinna den och man får enligt mig ses som favoriter tillsammans med Loddbys lag 2 samt Vånga IF. Skulle jag gissa tror jag att Babbo, Tobbe.E, Jag själv samt Hjärtis kommer spela försvarare medans Tommy, Matte, Boda och Hägglöf kommer spela anfallare.

Spelschema för Kimstad lag 2

Kimstad-Reijmyre 13:15
Finspång-Kimstad 13:45
Skärblacka-Kimstad 14:30
Kimstad-Loddby 15.15
Norsholm-Kimstad 16:00


Cupens första match spelas mellan Skärblacka och Linghem 08:30

Slutspelet drar igång 16:30 och finalen spelas 18:45


Jalkemo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0