Silly Season 14/12

Enbart en dagar kvar av fönstret och trupperna ska snart vara klara, fyra spelare är klara men ryktena fortsätter och det känns inte omöjligt att någon mer skriver på innan den 15e.

VARNING:
Detta är rykten, tagna från tidningar och - bortsett från "Klara spelare" - endast spekulationer kring spelare och deras framtid. Uppgifterna bör alltså behandlas därefter!

Transferfönstret öppnas den femtonde november och stängs en månad senare.

Uppdateringar i texten skrivs med fet stil!

Klara spelare in:

Chistian Sundell
(Back, Skärblacka IF, fri transfer)
Chrille har bestämt sig och det saknas enbart en signatur för att affären ska bli helt bekräftad. Förmodligen sköts pappersarbetet på träningen på tisdag och allt är då klart. Jag väljer att skriva Chrille som klar övergång trots detta.

Sundell har nu skrivit på och är 100 % klar för klubben. (7/12)

Fredrik Fridström
(Anfallare, Skärblacka IF, fri transfer)
Frippen skrev på igår och är nu klar för Kimstad. (7/12)Johan Bernhardsson
(Försvarare, Vånga IF, fri transfer)
Klubbens tredje nyförvärv är klart och det är Johan Bernhardsson från Vånga. (8/12)

Joel Storm
(Försvarare, Vånga IF, fri transfer)
Klubbens fjärde nyförvärv blev klart ikväll, välkommen Joel. (9/12)

Robin Wieselgren
(Försvarare/mittfältare, Skärblacka IF, fri transfer)
Silly Seasons stora bomb landar alltså idag enbart en dag innan fönstret stänger och det är självaste Robin Wieselgren som är klar för Kimstad. Robin har spelat i Skärblacka sedan barnsben och väljer nu alltså att gå till Kimstad. Ett lysande nyförvärv. (14/12)

Klara spelare ut:

Tobbe Hjärtström
(Anfallare, Norsholms IF, fri transfer)
Tobbe bestämde sig idag för att det blir Norsholm nästa säsong. Det har egentligen legat i luften hela månaden men det känns ändå lika tråkigt när det idag blir bekräftat. Hur som helst, lycka till Hjärtis. 14/12

Rykten spelare in:

Fredrik Fridström
(Anfallare, Skärblacka IF, fri transfer)
Har tränat med oss i tre veckor nu och en övergång är enligt BBC otroligt nära. Samma källa uppger att det endast är de personliga detaljerna i kontraktet som saknas för att övergången ska bli klar.

Fredrik publicerade nyligen följande Facebookstatus "Carlos Tevez, Fernando Torres, Samir Nasri, Sol Campbell, William Gallas, Figo, Zlatan Ibrahimovic." Alla dessa har gjort en "förbjuden" övergång. Campbell: Spurs-Arsenal, Figo: Barca-Real osv. Ska man tolka detta som att även Fredrik kommer göra en "förbjuden" övergång? (28/11)

Frippen har bestämt sig och berättade detta idag för Blackas ledare. Han förväntas skriva på under nästa vecka, vi ska även försöka få tag i Frippen för en intervju. Välkommen! (29/11)

Anton Bäckstedt
(Anfallare, Skärblacka IF, fri transfer)
Anton har varit Silly Seasons stora snackis och det är inte bara Kimstad som är och rycker i Blackas fixstjärna. Bäckstedt har tränat med Smedby under några veckor och Kimstad och Smedby sägs vara de klubbarna som ligger närmast till hands. Nu i helgen har dock ett rykte börjat cirkulerat att Grytgöl erbjudit Bäckstedt ett kontrakt som ligger i miljontrakten. Med lite mer än två veckor kvar av fönstret känns denna såpa fortfarande mycket oviss och vad som helst kan hända.

Någon från Grytgöl har kommenterat att de inte har de ekonomiska resurserna för att ge Anton ett kontrakt i den prisklassen som det ryktades om. (28/11)

Anton Bäckstedt kollade på ungefär halva träningen och som det såg ut så växlades det ord mellan Bäckstedt, Lasse Månsson och Kingen. Vad som sades är fortfarande oklart. Bäckstedt höll sedan samtal med Blacka under deras träning, även där är innehållet av samtalet obekräftat. Jag kan även bekräfta att Vånga IF har kontaktat Bäckstedt och är intresserade av hans signatur. (29/11)

Efter mycket funderande har nu Anton Bäckstedt bestämt sig för vart han spelar nästa år. Tyvärr för oss så föll valet på Smedby AIS och Bäckstedt har idag meddelat Smedby, Kimstad och Skärblacka sitt beslut. Det tar emot men vi får väl önska Bäckstedt lycka till hos Smedby och givetvis är han välkommen under säsongen om det nu skulle bli aktuellt. (30/11)

Joel Storm
(Försvarare, Vånga IF, fri transfer)
Har tränat med oss två gånger och sägs vara mycket nära en påskrift. Joel är vänsterback och just sådana kryllar det ju inte av i dagens trupp. Joel spelade ICA-cupen med Vånga igår och det kan mycket väl varit hans sista framträdande i den gröna tröjan.

Joel tränade idag och en övergång sägs vara mycket nära. En kommentar bekräftar även detta. (29/11)

Storma fortsätter träna med oss och det verkar bara vara detaljer kvar innan en övergång blir permanent. (7/12)

Robin Wieselgren
(Försvarare/mittfältare, Skärblacka IF, fri transfer)
Ingen Silly Season utan lite Wieselgren-rykten. Wieselgren sägs vara missnöjd med att spelare verkar lämna Blacka och söker enligt rapporter efter alternativ. Klubbarna står redan på kö och Åbackarna sägs leda jakten på Blackas stjärna. Kimstad har även kopplats ihop med Wieselgren men jag tror alla förstår att den stora plånboken måste öppnas om denna övergång äns skulle vara realistisk.

Enligt extremt säkra källor har Robin vid flera tillfällen tränat med en klubb från Norrköping. Vilken klubb kan jag inte avslöja men jag kan avslöja att klubben i fråga är mycket intresserade av Wieselgrens namnteckning. (30/11)

Blackabloggen misstänker att det är Åbackarna Wieselgren har tränat med. Kanske har Wieselgren för höga krav för att vara en realistisk värvning för Kimstad? Den som lever får se. (7/12)

Nya rykten har börjat florera att Kimstads intresse för Wieselgren är förnyat. Jag vet inte sanningshalten av detta men som vanligt när det är Silly Season så nämns Robins namn extremt mycket. (8/12)

Hade stor show igår och gjorde även mot mot Kimstad igår. Månsson och Peter tittade dreglande på Blackas stjärna och det återstår att se om en övergång blir aktuell under de sista tre dagarna på fönstret. 12/12

Jonas Karlsson
(Försvarare/mittfältare, Hagahöjdens BK, fri transfer)
Kimstadsonen Karlsson är enligt uppgifter sugen på att återvända efter avancemanget till div 4. Karlsson studerar nu i Umeå men är klar till sommaren och skulle vara ett lysande tillskott för truppen.

Samtal har enligt rapporter förts med Jonas Karlsson som sägs vara intresserad. (7/12)

Jonas blir kvar i Hagahöjden även efter fönstret. Det återstår att se om något nytt kan hända till sommaren. (14/12)

Josef Gustafsson
(Mittfältare, Finspångs FK, fri transfer)
Josef som gjorde en strålande säsong förra året har varit ryktenas man sedan slutet av säsongen. Torstorp sägs leda jakten på den unga mittfältaren men även Kimstad sägs vara intresserade. Något konkret bud har enligt rapporter inte lämnats och det återstår att se om det påstådda intresset stämmer.

Två kommentarer bekräftar att Josef har tränat med IFK Tipselit under flera månader. Känns trovärdigt, han har nu även tränat med Torstorp under en period. Många klubbar rycker i den hetlevrade mittfältaren. (28/11)

Sägs tveka över sin framtid, de lagen de pratas om är framförallt FFK, Torstorp samt IFK Tipselit men även Kimstad nämns fortfarande på ett litet hörn. (7/12)

Josef meddelade idag han valt att skriva på för division tre klubben Torstorp. Lycka till Josef!

Joachim Poikela
(Mittfältare, Skärblacka IF, fri transfer)
Årets spelare i Blacka enligt deras blogg och enligt The Sun är 17-årige Poikela sugen på att pröva vingarna högre än division fem.

Jocke Poikela har enligt en kommentar inga planer på att komma till Kimstad. (28/11)

Jocke var väldigt arg idag på Blackas träning och kanske är det den eventuella övergången till Kimstad som spökar i huvudet på Jocke. Frågan är om en eventuell övergång skulle göra uppror i Poikelasläktet som är starkt förknippat med Skärblacka IF. (29/11)

Joakim Andersson
(Mittfältare, Skärblacka IF, fri transfer)
Jocke tränade igår med Kimstad som målvakt och enligt vissa källor så har Jocke gett upp utespelarkarriären på grund av alla skador och kommer nu gå till Kimstad för att försöka utmana Andreas om målvaktsposten. Jocke imponerade igår men det är bråttom om en övergång ska genomföras. 14/12

Rykten spelare ut:

Fredrik Petterson
(Anfallare, Söderköping, fri transfer)
Söderköping sägs vara intresserade av Petterson men enligt säkra källor har han uteslutit en flytt dit.

Magnus Samuelsson
(Mittfältare, sluta)
DN rapporterar att Sama eventuellt kommer lägga av och kröna sin karriär med avancemanget till div 4. Har dock andra källor som säger att han kommer spela även nästa säsong men den som lever får se.

Mattias Petersson
(Mittfältare, klubb okänd, fri transfer)
Matte sägs vara orolig över den hårda försäsongen som väntar och överväger att lägga av med fotbollen och hitta någon ny sport där en match enbart varar i 20 minuter.

Tobbe Hjärtström
(Anfallare, Norsholm, fri transfer)
Hjärtis har tränat med Norsholm under en period, det är oklart om det är för att hålla igång eller om en övergång är realistisk. (28/11)

Hjärtström var spårlöst försvunnen idag och ryktena började genast florera om ett klubbbyte. (29/11)

Hjärtis satte det avgörande 4-2 målet mot Norsholm igår och ser ut att bli kvar. 12/12

Christoffer Gustafsson
(mittfältare, Skärblacka IF, fri transfer)
Gusten tränade förra veckan med Blacka, enligt honom själv var det för att han var träningssugen och inget annat. Vi får se vad som händer om sportchef Jonny tar upp checkhäftet. (28/11)

Andreas Vångerstrand
(försvarare, sluta)
Vångerstrand har på Facebook skrivit följande: "Lägga av lr inte? det är frågan just nu!" Han pratade även i dagarna om en bomb han eventuellt skulle släppa. Det återstår att se om Vånge spelar i Kimstad nästa år. (2/12)

Vånge tog igår död på alla ryktena och publicerade följande status "För alla som trott att bomben handlade om att jag skulle lämna Kimstad GoIF så får jag göra er besvikna! Förresten så har ju jag livstidskontrakt med denna underbara klubb! Bomben handlar om att Amanda och Oskar ska få ett syskon! ;-)" Grattis Vånge! 12/12

Andreas Pettersson
(Målvakt, Assyriska/Torstorp, fri transfer)
Enligt en källa så har både Assyriska och Torstorp kontaktat Kimstads målvakt Andreas. Det återstår att se hur mycket sanning det ligger i desa ryktena. Hur som helst, det är inte mycket tid att jobba på om det skulle bli aktuellt. (14/12)


Jalkemo

Kommentarer
Postat av: blackan

FFK-Josef till Ifk tipselit är oxå ett rykte som det är eld i men han tvekar då laget sägs satsa...Forza Kimstad!

2011-11-28 @ 10:26:18
Postat av: En som vet!

Joachim Poikela har inga tankar på att byta klubb till Kimstad.

2011-11-28 @ 13:56:33
Postat av: Grytgöls IK

Tyvärr har vi inte de ekonomiska resurser som ni i Kimstad,så vi kan värva ihop ett lag. Dock har vi himla skoj tillsammans,kanske det som skulle kunna locka Bäckstedt,plus hans kärlek till Finspång förstås ;-)

2011-11-28 @ 17:54:12
Postat av: Ännu en vetande

FFK-Josef har tränat med IFK under flera månader, och nu på senare även med Torstorp. Han har dock inte hört något från Kimstad. Om han stannar i FFK eller vilken klubb han eventuellt går till är dock fortfarande oklart.

2011-11-28 @ 19:00:10
Postat av: bloggläsare

Grymt initiativ det här med detta upplägget på Sille Season inläggen. Ser fram emot att följa detta under de avslutande veckorna på fönstret.

2011-11-28 @ 19:17:46
Postat av: helt säker

Stoel jorm kritar på på tisdag!

2011-11-28 @ 20:15:36
Postat av: Murveln

Torstorp sägs även försöka hitta nytt i kimstad,men vem vill gå till ett sjunkande skepp? Tobbe Wallberg,Karre,Max är definitiva förluster o flera funderar på att sluta. Ingen tränare heller till den tunna truppen. Skillnad mot i Goif,här spars inte på krutet!

2011-11-28 @ 22:16:43
Postat av: Där ser man...kanske

Kanske ändå Kimstad kan va ett alternativ istället för ett sjunkande skepp för Josef:)

2011-11-28 @ 23:36:18
Postat av: Insatt

Måste ta död på spekulationerna om att Josef möjligtvis skulle vara intresserad av att gå till Kimstad. Med all respekt för Kimstad som klubb, men ser verkligen ingen vettig anledning till varför han skulle ens överväga en övergång dit

2011-11-29 @ 23:06:05
Postat av: Goifarn

Man kan lätt bli avis på förutsättningarna i fotbollssektionen i Goif. Jag är aktiv i föreningen i en annan idrott o blir skrämd av att höra vilka summor bi har erbjudit tidigare nya o blivande. Lokalfotbollens Chelsea är passande...

2011-11-30 @ 00:24:39
Postat av: Wall

Jag förstår dig goifarn. Sundell fick ju en flakmoppe till exempel.

2011-11-30 @ 18:44:31
Postat av: Frad Briedel

kimstad = kakmonstret=glufs glufs

2011-12-03 @ 20:29:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0