Tobbe Hjärtström är klar för Norsholm!

Då tappar alltså Kimstad sin första spelare under detta transferfönster. Tobbe Hjärtström har valt att skriva på för sin moderklubb Norsholms IF där även hans fader är nyutsedd tränare. Personligen tycker jag att det är riktigt tråkigt då Hjärtis är en person som alltid livar upp stämningen i laget och gör ett bra jobb när han får spela men jag förstår hans beslut.

Hjärtis kom till Kimstad inför förra säsongen om jag inte är helt fel ute och sektionen blev alltså bara ettårig. Under den gångna säsongen har han varit en tongivande spelare i B-laget men även gjort det bra när han fått chansen i A-laget. Vem minns inte hans briljanta två filmningar mot Tallboda borta? Speciellt när han fick den så kallade knuffen i ryggen och ramlade och omfamnade bollen.

Norsholm har värvat från både Blacka, Vånga och Kimstad i och med detta och det ut att få ett väldigt intressant lag till nästa års division sex. Kimstadsbloggen vill även passa på att önska Hjärtis lycka till i Norsholm och givetvis är du välkommen tillbaka om det nu skulle bli aktuellt.


Hjärtis tillsammans med Danne Hägglöf

Jalkemo

Kommentarer
Postat av: NIFare

Välkommen "hem" Hjärtis

2011-12-27 @ 08:47:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0