Träning 13/12

Enbart 13 spelare infann sig på gårdagens träning och det kanske inte var så konstigt med tanke på att det enbart var två dagar efter Billerud Cup. Peter var på Luciafirande och därför kom Tommy ner för att dela in lagen, med tanke på att vi var så några blev det enbart två lag. När lagen var indelade kom Kingen med bollar och matchen drog igång. Joakim Andersson från Skärblacka medverkade på träningen och stod i mål för de röda som döptes till Sunderland, de andra var Manchester city.

Vi skulle köra bäst av 10 matcher och det var väldigt jämnt inledningsvis och city gick efter fem matcher upp till en 3-2 ledning. Sunderland tände till rejält efter detta och vann tämligen enkelt matchen med 6-3. Man hann även med att spela en tionde match och även den lyckades Sunderland vinna. Boda måste ha gjort mest mål under träningen då han vid flera tillfällen frälste Sunderland med några avgörande mål.

Segerligan

Martin 4
Boda 4
Fidde 3
Rikard 3
Tobbe.E 3
Fabbe 3
Hannes 2
Vånge 1
Hjärtis 1
Peter 1
Valle 1
Matte 1
Chrille S 1
Sebbe 1
Tommy 1
Punkarn 1
Frippen 1
Hjelte 1
Engman 1
Gusten 1
Johan 1
Kim B 1
Kim A 1
Jocke A (blacka) 1

Jag fick idag även reda på av Punkarn att lottningen till Atlas Cup i Finspång är gjord. Cupen spelas den 26e december i Finspång och lottningen kan ni se HÄR.

Kimstad kommer ställas mot FFK, Sonstorp, Igelfors & Lotorp.

Jalkemo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0