För vi är serieledare!

Seriefinal hemma på Krokhagen. Matchen slutade med det fina resultatet 4-1 efter mål av Gusten, Tommy Fredda P och Jocke. Kul med ett utspritt målskytte, men lägg på minnet att vi hade 0-0 i halvlek och i den andra halvleken gjordes alltså 5 mål. Kul att se vid sidan av planen.

Matchbilden såg ut som följande:
Kimstad ägde till mest del bollen under den första halvleken men Åtvidaberg Södra hade en mycket farlig kontring att göra mål på. Bollen rullades runt mellan Kimstads fötter och den hittade ibland fram till chanser men då de kom fram var vi inte riktigt med till 100 % och lägena rann ut genom sanden eller försvann i sämre avslut. Den andra halvleken såg ut som den första, förutom att det lossnar ordentligt för oss och vi gör ett snabbt men ack så viktigt mål i den andra halvlekens början. Matchen tickar på och Kimstads mål rullar in i rätt kasse, Åtvid får in ett tröstmål, lite synd för Andreas men vi tar med oss tre underbara poäng att snutta på under helgens befarade dåliga väder. 


Nu leder vi alltså serien igen och SKA hålla kampen vid liv om den översta placeringsplatsen in i det sista. Åtvidaberg får åka långt hem och tänka över hur de ska ta tillbaka serieledningen. Trevlig helg, på måndag spelat b-laget borta.
/Goifarn

Kommentarer
Postat av: Billa

Grattis till segern, även vi lyckades snubbla in en seger.

Postat av: Goifarn

Ja, det får man gratulera till, närområdet går bra för tillfället :)

2011-06-18 @ 14:33:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0