Outsidern i serieledning!

Bloggens outsider Åtvid Södra gick ikväll upp i topp efter 7-0 hemma mot Tallboda, tyvärr får vi säga eftersom vi blev av med förstaplatsen. Så på fredag är det alltså en tidig seriefinal i sista omgången innan serien vänder.

I fredags lirade Blacka ut FFK med 5-0 och siffrorna kunde ha varit större!! Märktes att FFK saknade en del viktiga spelare.

I lördags var det våran tur att lira säsongens andra derby, en match som väntat skulle bli jämn och tuff i 90 minuter, så blev oxå fallet även om Kimstad var det bättre laget första 60 minuterna och hade ledningen med 1-0, Vånga ryckte upp sig en del och skapade sina bästa lägen efter en timmes spel, kvitteringen kom men Fredda Pettersson och Kimstad ville mer och fick in segermålet i den 87 minuten...En ganska trevlig och vänlig derbymatch på en väldigt torr och ojämn "maskrosplan" trist dock att Vångas tränare Kim vägrade att tacka kimstadledarna efter matchen, mycket dåligt! man måste kunna ta en förlust även om det känns tungt att förlora...dåligt Kim!

Nu blickar vi framåt mot Fredagskvällens seriefinal :)

B-laget imponerade mot Hird i söndags 4-0
Vilka tar hem KM i Golf i sommar??
Vem vinner fotbollstraffarna på krokhagen i midsommar?? ( man får bara köpa 5 biljetter carling)
Hjelte vann poängtävlingen överlägset senast! nu ligger han i botten...vem tar hem del 2 ??

Kimstads lyckligaste just nu?? måste vara Fredda P, 2 mål mot Vånga och ikväll vann DIF med 4-0 borta mot Göteborg!!