Träning, ej match

Idag blev det träning på Krokhagen. Startar nu med den nya tiden 18:15, vi började med den klassiska 2,5 kilometern. Detta följdes upp av match, 4-4 och efter två döda avslut växlade det till 5-5 och sedan växla igen. Sedan blev det passningsövning med en i mitten som sprang och mötte passningar. Efter detta blev det tillslut en avslutande match som den föregående under 8 minuter. Idag erövrade alla närvarande spelare 3 poäng till poängligan.Lite uppdatering från helgens ligaspel i de större ligorna i Europa.

 

I Spanien verkar det som att Real har vaknat lite och kanske orkar de knapra in någon poäng om Barcelona skulle få problem borta mot Villareal.

I Italien börjar Milan tappa sitt lilla försprång till Inter och det kan bli en helt avgörande match lagen emellan nästa omgång.

I England tappade Arsenal poäng i toppen, medan United vann med efter att fått en man utvisad sista 15 minuterna men Barbatov gjort ett sent mål och frälste laget och etablerade samtidigt lite i skytteligan. Chelsea vann mot City efter dubbla mål signerade från Brasilien./Goifarn


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0