Seger i årets första derby!

Vilken fredagskväll!
Härligt väder, bra med publik från båda lägren och två offensiva lag:)

Men vem hade trott att blacka skulle leda derbyt med 3-0 efter 20 minuter?? Ingen!
011:ans Fridström kämpade in en balja efter ett okoncentrerat kimstad försvar och sedan hade Anton hittat formen lagom till denna match, 3-0 målet höll hög klass! I målsituationen råkade våran keeper ut för en huvudskada, otäckt! Andreas fick lämna sjukhuset med en öm skalle och hjärnskakning, men efter omständigheterna mår han idag bra.

0-3 underläge och utan ordinarie målvakt så kändes det väldigt tungt!
Tur då att Jonte Ekeroth har en vana mellan stolparna och ersätter på ett strålande sätt.
Sebbe gick ner på vänsterbacken och tog upp kampen med Anton med sin enorma speed...matchavgörande? JA
Kimstad bet ihop och Sama peppade grabbarna till att glömma allt och se möjligheter! En frisparksvariant med en perfekt styrning av Matte i mål med skallen så var reduceringen ett faktum. Sista kvarten innan paus var det en jakt på 2-3 men Fredda gjorde ett par riktigt vassa räddningar och resultatet stod sig.

Kimstadspelarna var bestämda över att det här ska vi ta! och efter Jonas förarbete till Tobbe så kom det viktiga 2-3 målet efter en timmas spel. Det var många tuffa dueller därute precis som ett derby ska vara, men absolut inget osportsligt från något av lagen. Blackaspelarna började backa hem och hängde lite med huvudena, det gav Kimstad bara mer energi och alla 4 ersättarna i kimstad hade nu kommit in med mer fart och vilja! Tommy som varit mållös i serien fick äntligen till det och kvitteringen var ett faktum 3-3 !

Kimstad gick för segern sista kvarten och det kom i den 80:e minuten återigen av Tommy som slet sig loss från två spelare och placerade in den vid Freddas bortre stolpe. Blacka skapade 3-4 farliga hörnor i slutet av matchen och Jocke P hade ett skott tätt utanför..men det här var Kimstads kväll!! Har spelat och sett massor av derbyn, men den här matchen hamnar bland dom märkligaste matcherna helt klart!

Det kunde ha slutat hur som helst! och det är väl tjusningen med denna sport:)