Tränarshow alá Peter

Lördagens match hemma mot Hemgårdarna var inget att minnas med glädje. Sumpade målchanser och ett insläppt mål resulterade i en 0-1 förlust. Ett besviket Kimstad tog helg för att ladda om batterierna.

Söndagens match slutade åt det andra hållet. Ett taggat och fokuserat Kimstad gick ut i solen och lät spelet visa hur bra Kimstad GoIFs nivå kan komma upp i. Ett olyckligt 0-1 underläge vändes till 3-1 efter att Danne H bombat in 1-1 från högerkanten. Målet kom precis innan halvleksvilan. I andra halvlek tog Peter tag i taktpinnen och började med att dra iväg ett välplacerat skott från 35 m som gick in efter att ha smekt ribbans underkant. 3an kom på frispark ur snäv vinkel, många trodde på ett inlägg men Peter ville annat och lade frisparken välplacerat mot målets bortre stolpe. Kimstad hade sedan mersmak på fler mål men gästerna Valdemarsvik gav inte upp. Efter att ha tvingats åka den långa sträckan från "Viken" fortsatte man att kämpa och fick in en reducering. Slutresultatet skrevs till 3-2 och ett nöjt Kimstad åkte hem för att ladda om batterierna inför nästa veckas fotboll.

Vi tar med oss från denna match att vi kan spela bollen, vi kan göra målen, och framför allt att Peter kan, vad ska han skylla sin spelarfrånvaro på nästa gång? Trånga skor?

Derby i veckan! Kom och titta alla som har ett fotbollshjärta så ska vi njuta av skönlir från båda lagen