I väntan på bättre tider

Det händer extremt lite just nu i fotbollsöstergötland och det finns egentligen väldigt lite att skriva om. Ryktena har inte kommit igång än och jag har riktigt dålig koll på våra nyblivna div 4 kollegor. Det känns extremt tråkigt att bara skriva ett träningsinlägg i veckan för tillfället men det känns som att det verkligen inte finns något annat att skriva om. Förhoppningsvis kommer ryktena börja florera inom kort och dessutom är det mindre än tre veckor kvar till ICA-cupen.

16 spelare dök upp till dagens träning och precis som tidigare veckor fanns det ingen målvakt där. Det delades upp i tre lag och Jocke som var skadad skötte tiden samt resultatet. Upplägget var precis som förra veckan att lagen skulle möta varandra fyra gånger var. Dagens träning var väldigt målsnål och jag vet inte om det berodde på bra försvarspel eller mindre bra anfallsspel. Vi får väl säga att det var en blandning då anfallsspelen hos vissa lag ibland såg riktigt fantasilöst ut. 1,33 mål i snitt blev det per match och det är väl inte allt för imponerande sätt till målskörden. Rikard som tillhörde det blå laget blev dagens skyttekung på tre mål och efter honom så gjorde Peter, Vånge och Matte två var.

Vi körde att man fick två poäng får seger och en för oavgjort men trots denna minimala fördel för segrar så tog de gula tillslut en ganska säker vinst. Man tog hela 12 poäng medan de båda konkurrenterna bara tog 6 var. Gula imponerade framförallt defensivt och släppte endast in tre mål på sina åtta matcher. Egentligen hände väl inte så mycket annat roligt under träningen. Gusten flög in i väggen efter en duell med Hjärtis och fick ont i huvudet, Valle lyckades även missa ett öppet mål från ca 38 centimeter? Måste även passa på att nämna tunneln jag gjorde på Gusten i den sista matchen, extremt snyggt och något som jag egentligen inte kan göra. Är även tvungen att påpeka att matchens enda mål gjordes i samma situation. Punkarn måste också nämnas som gjorde årets första inneträning? och gjorde det strålande. Kanske rentutav träningens bästa spelare.Segerligan

Vånge 1
Hjärtis 1
Fabbe 1
Peter 1
Valle 1

Peter och Hjärtis deltog inte i de sista 3 matcherna men jag är snäll och bjuder dem på poäng ändå.

Ska försöka hitta något roligt att skriva om innan nästa träning, på återseende.

Jalkemo

Kommentarer
Postat av: berba

Johnny o, johnny o, figo here we go!

2011-11-02 @ 09:37:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0