Träning 29/11

Lördagens debackel verkade vara glömt och det var 19 spelare som dök upp till dagens träning. Det saknades målvakter och Fredda och Jonte Ekeroth som nyligen fött en blindtarm satt på läktaren för att sköta statistiken över träningen.

Tre lag som vanligt och idag fick vi heta Premier League lag istället för de vanliga färgnamnet. Det delades in så att de som höll på de specifika lagen fick spela där och resten blev slumpmässigt indelade. Man United, Arsenal och Chelsea var de deltagande lagen och alla såg fram emot en spännande drabbning mellan de två största i engelsk fotboll de senaste åren plus Arsenal.

United hade enorma svårigheter att göra mål och blev nollade i de tre första matcherna, man spelade sedan upp sig och slutade på en andraplats efter en hygglig avslutning. 4-8 i målskillnad på åtta matcher är ingen höjdare, det ska tilläggas att man enbart släppte in ett av dessa mål mot de blåa rent boysen. Chelsea i blått hade det tufft hela träningen och lyckades faktiskt inte vinna en enda match. Man spelade fem oavgjorda och detta räckte givetvis inte långt. Arsenal var egentligen totalt överlägsna och både gjorde flest och släppte in minst mål. Tobbe var strålande där bak och Boda riktigt giftig i anfallet. Just Boda gjorde mest mål för dagen med sina tre fullträffar, kanske har han spelat till sig en forwardsplats i Billerud Cup. Arsenal fick alltså äntligen vinna något och man slutade på hela 12 poäng, United fick 7 och Chelseas kräftgång på riktigt smittade alltså av sig hit och de fick enbart 5 poäng.



Engman som var och tränade för första gången inomhus? stod för dagens groda när han som målvakt tappade in en inspark mellan benen. Det komiska är att bollen hade gått till inspark på andra sidan om han inte rört den så hur han lyckades har jag ingen aning om. Vånge stod även för ett briljant självmål då han rakade in bollen stenhårt mellan målvaktens ben. Martin och Babbo gjorde ofattbara missar och Boda stod för dagens kapning då han sänkte Hjelte bakifrån men ett klassiskt ben.

Segerligan

Martin 3
Fidde 2
Boda 2
Rikard 2
Tobbe.E 2
Vånge 1
Hjärtis 1
Fabbe 1
Peter 1
Valle 1
Matte 1
Chrille S 1
Sebbe 1
Tommy 1
Hannes 1
Punkarn 1
Frippen 1
Hjelte 1
Engman 1
Gusten 1

Uppdaterade precis Silly Season-inlägget så glöm inte att kika in det precis under detta inlägg.

Anton Bäckstedt förde samtal med Månsson och Kingen idag under träningen, är något på gång?

Frippen har bestämt sig och meddelade Blacka sitt beslut idag. Välkommen Frippen!

Danne, Boda & Tobbe.E var klart bäst på dagens tärning.

Folk måste börja vara ärliga när det gäller frisparkssituationer, gäller alla.

Avslutning nästa tisdag på pizzerian, SMS kommer troligtvis.

Jalkemo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0