Derbydags igen!

Äntligen dags för Derby igen! Efter två lyckade helger med 2 segrar för A-laget och likaså för B-laget och med en sammanlagd målskillnad på 21-9 :) är ett tecken på att Kimstad fått igång målskyttet rejält efter en målfattig vår för både A och B, SKÖNT!

Träningsnärvaron är starkt bidragande till denna form vi är i nu, där vi i snitt är ca 20-22 spelare!

Efter en stark vändning i lördags mot HBK med en man mindre i 70 minuter så är vi fortfarande med och slåss i toppen med Kurdiska och Blacka mfl. 4-3 blev det i lördags och det resultatet känner nog det flesta till i SIF, där vi vände 0-3 till  just 4-3, tror inte på samma matchbild imorgon utan en hård och tuff kamp i 90 minuter. Synd att blacka tappade ledningen mot Kurdiska senast efter en oerhört onödig utvisning som ev förstörde Blackas chanser att ta ifatt, sista chansen imorgon!
Kimstad kommer till spel utan Jocke avstängd, Hannes skadad, F. Bergdahl bortrest och Sebbe. SIF saknar Fridström efter sitt röda mot KFF och enligt rykten även Robin W avstängd? Nu hoppas vi på en trevlig, solig och spännande derbymatch imorgon kl 12.00, må bästa lag vinna!

Skulle vara riktigt skönt om FFK kunde ta 3 poäng mot KFF oxå. Lycka till Steffe o co.

Kimstads herrtrupp har imorgon lite trevligheter att se fram emot efter matchen där par-KM i golf avgörs 14.30-18 sedan ska vi fira våran egna lille(stora) Brasse som fyllt 40 år. En heldag med sköna gänget:)

//Någon

Kommentarer
Postat av: Blackabloggen

Uppdaterat nu inför imorgon. In och läs!

2011-09-02 @ 23:54:44
Postat av: Blackabloggen

Och så länken.

http://skarblackaif.blogg.se

http://skarblackaif.blogg.se

2011-09-02 @ 23:55:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0