Älskade sibiriska kyla

Träningen i lördags blev som sagt inställd och på grund av vädret så kommer även träningen nu på lördag bli inställd. Vi har trots att vädergudarna gör sitt bästa för att stoppa fotbollen i vårat avlånga land hunnit med två träningar i veckan. I tisdags kunde jag inte medverka pga jobb men enligt rapporter såg det ut som tidigare veckor då träningen varit uppdelad i en tung del och en med lite mer ploj under spelet.

Idag körde vi på som vanligt med stationer i kimstadsskolan och efter det blev det spel på innebandymålen. Det small hårt i närkamperna och även om spelet inte var det bästa med tanke på den minimala bollen så var det iallafall underhållande att både spela och titta på. Kika in klippet här nere för att se ett filmklipp från dagens träning som avslutas med att firma Jocke och kim bjuder på ett riktigt snyggt mål. Träningar nästa vecka som vanligt.


Jalkemo

Kommentarer
Postat av: Nyfiken fotbollsfantast

Till en början vill jag skriva att jag tycker det är roligt att en klubb vågar satsa på en sådan ung tränare, men jag tror många med mig är lite tveksam till hur bra det egentligen är och hur det fungerar? framförallt för er spelare? får han någon respekt och lyssnar ni på honom eller blir det mer att han blir som en i gänget? hur är han att prata inför er spelare? svårt att se hur en så ung kille ska kunna lära ut fotboll och samtidigt vara en ledare på denna relativt höga nivå som det ändå är när hälften av spelarna är äldre än han själv/ nyfiken

2012-02-07 @ 11:20:03
Postat av: En i gänget!

Till Nyfiken: Än så länge visar han upp en trygghet inför spelarna, känns som spelarna har stor respekt direkt. Peter och Fredrik som har varit tränare under de två gångna åren finns fortfarande med i tränarstaben och kommer att stötta Kim i träningar och matcher, dels att dom har bra koll på spelartruppen.

2012-02-13 @ 16:33:51
Postat av: Månsson

En persons respekt, oavsett om det handlar om fotboll eller annat, får man genom att man uppträder på ett visst sett. Det har allstå i mina ögon, inte att göra med ålder.Kim har alla förutsättningar att bli en riktigt bra fotbollstränare-ledare.Det ska bli riktigt kul att följa Kim,Peter,Fredrik och truppen under året.Vi tror att vi satsat på rätt "häst".

LM

2012-02-19 @ 09:40:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0