Inaktiviteten flödar

Som ni säkert märkt passerar jag snart Blackabloggen när det gäller inaktivitet. Jobbade kväll hela förra veckan och kunde inte närvara på träningarna sen spenderade jag helgen i England där vi lyckades besegra Man City inför ett (tro det eller ej) fullsatt Eastlands.

Förra veckan kördes två träningar och jag har bara fått info från en av dem. Newcastle lyckades vinna den träningen där de besegrade Tottenham och Blackburn. Frippen hade stor show och gjorde fem mål, glädjande besked kom även att Andreas kommer spela nästa säsong.

I torsdags var det även träning i teknikhallen men har inte fått någon info därifrån.

Igår var det återigen träning och där blev det en jämn historia mellan QPR och Swansea. W.B.A hade ingen rolig dag och lyckades faktiskt inte vinna någon match. Efter att Swansea tappat lite onödiga poäng i slutet så avgjordes allt där QPR var tvungna att vinna med 3 mål för att passera Swansea i toppen. Just 3 mål lyckades QPR vinna med och tillslut vann man dagens träning pga att man släppt in ett mål mindre än Swansea.

Segerligan

Martin 4
Boda 4
Tobbe.E 4
Rikard 4
Fabbe 4
Fidde 3
Frippen 3
Tommy 3
Hannes 2
Peter 2
Kim B 2
Matte 2
Chrille S 2
Johan 2
Wieselgren 2
Valle 2
Vånge 1
Hjärtis 1
Sebbe 1
Punkarn 1
Hjelte 1
Engman 1
Gusten 1
Kim A 1
Jocke A (blacka) 1
Danne 1
Babbo 1

Kommentarer
Postat av: En som undrar.

Vem ska träna Kimstad nu nä Peter Lj ej ska vara kvar??Fabbe? Tacksam för svar.

2012-01-13 @ 08:57:35
Postat av: Anonym

Peter ska vara kvar, men i en annan roll pga tidsbrist. Peter och Fredrik kommer att assistera Kim Hellberg som blir ny huvudtränare.

2012-01-13 @ 10:17:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0